donderdag 19 november 2009

Wilting duikt weer op bij nieuwe club


Attentie attentie. Na het echec met de DSB Bank en AZ is de voormalige woordvoerder van de Amsterdamse politie Klaas Wilting weer opgedoken bij een club in het betaalde voetbal. Ditmaal is hij de roeptoeter van Omniworld in zijn woonplaats Almere en hij trekt meteen alle registers open.

'Complete leugens', zet hij lekker stevig in. Ik had geen flauw idee waar het over zou gaan, de ontwikkelingen bij Omniworld laten me eerlijk gezegd volledig koud. Maar goed, Wilting reageert in Almere Vandaag op geruchten als zou Midreth-eigenaar Joop Lelieveld de hele club hebben overgenomen. Dat is dus niet waar; hij heeft het samen met een vijf andere bedrijven gedaan.

Tussen haakjes: ik probeerde een foto van Wilting te zoeken op zijn website, waar hij alleen op staat. Die zit er helaas niet tussen, wel volop plaatjes van hem met alle groten der aarde. Ik noem een Willibrord Frequin, een Pim Fortuyn, een Caroline Tensen, een Ed van Thijn, een Appie Baantjer, enzovoorts enzovoorts. Hé, toch nog één plaatje gevonden met Wilting alleen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten