woensdag 11 november 2009

Eind aan vuvuzela in zicht


De Fifa heeft het gebruik van de buitengewoon irritante vuvuzela tijdens het komende WK goedgekeurd. Er waren veel klachten bij de Confederations Cup, waarbij de rest van de wereld kon kennismaken met dit Afrikaanse instrument en de toepassing bij voetbalwedstrijden. Danny Jordaan, voorzitter van het organiserende WK-comité LOC, zegt dat de vuvuzela is toegestaan tijdens het toernooi. Tot zover het slechte nieuws. Want daar staat tegenover dat de Fifa het instrument schaart onder de missiles, zeg maar raketten. Als er ook maar 1 op het veld terechtkomt, wordt het meteen verboden, schrijft de Zuid-Afrikaanse krant SABC. Namens alle voetballiefhebbers in de wereld ben ik dus op zoek naar een vrijwilliger...

2 opmerkingen:

  1. De vrijwilligers kunnen ze kopen bij www.vuvuzelahoorn.nl, de specialist voor verkoop aan particulieren. Afhalen of thuisbezorgen, het is allemaal mogelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is niet bepaald mijn bedoeling om de verspreiding van die herriemakers te bevorderen, maar ik ben wel benieuwd naar degene die ze verkoopt. Ik ga op jouw site kijken en neem binnenkort eens contact op om er hier een post over te schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen