maandag 19 oktober 2009

'AZ-fans zeggen massaal VI op'


Voetbal International heeft honderden opzeggingen gekregen van boze AZ-fans vanwege berichtgeving over de toekomst van de Alkmaarse club. Tenminste, dat schrijft AZ Fanpage.

Zelf gaven de redacteuren toe 'niet wijs te raken uit de Hongaarse kubus', maar dat weerhield beide journalisten niet om op een uiterst zwartgallige, speculatieve en amper onderbouwde manier het doodvonnis van AZ te tekenen. Twee blunders tekenden echter hun onwetendheid. Zo werd gesteld dat de directie van AZ zelf niet weet hoe de vork precies in de steel zit. Een erg vreemde zaak met penningmeester Rene Neelisen in de gelederen die al van meet af aan de rechterhand is van Dirk Scheringa en zowel bij AZ als bij DSB een directiefunctie vervult. Ook de insinuatie dat het stadion van AZ op het spel stond was de plank totaal mis slaan aangezien een verkoop nooit een huurovereenkomst kan breken.


Zo werkt de lange reclamespot van VI twee keer per week op RTL 7 als een boemerang tegen het blad en hoofdredacteur Johan Derksen. Toch maar weer kijken vanavond hoe hij dit weer gaat rechtbreien.

2 opmerkingen:

  1. De VI staat bol van smuk en achterklap, kwaliteit is er niet in te vinden. Goede actie van AZ, hopelijk komen er meer supportersgroepen die zich achter deze oproep gaan scharen (niet vanwege AZ, maar het voetbalnieuws mag eens wat meer kwaliteit gaan krijgen).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat bedoel je precies met de gebrekkige kwaliteit van het nieuws? Voor zover als ik kan nagaan, werken ze keurig volgens hoor en wederhoor. Het blad lees ik niet zo vaak, maar bij het nieuws op de website kan ik ze zelden tot nooit op een fout betrappen.

    BeantwoordenVerwijderen